17 de des. 2010

Arribada a l'illa

Hola amics, l'escola Mare de Deú del Roser ja hem arribat a l'arxipèlag.
Aquí us expliquem com hem arribat i us mostrem imatges de les nostres diferents arribades que ens hem imaginat a classe.
Esperem que us agradi.
Una salutació.


6è A

Som els nois i noies de 6è A . Ja ens preparem per anar al nostre arxipèlag, però tenim un gran problema i és que no trobem manera de com anar a l’arxipèlag “G”. Estàvem molt preocupats i no sabíem que fer. A l’hora de sopar veient la tele vam veure un anunci que era d’una beguda que és deia “RED BULL Al dia següent vam anar amb els amics a la platja i els hi vam explicar la nostra idea, i la idea els hi va encantar. Al cap de dos días vam anar a explicar-li la idea als nostres professors, i els hi va agradar a tots menys a una professora la Mònicah,i nosaltres pensàvem com no li pot agradar la idea??? Al final vam decidir que la convenceríem sí o sí. Li vam portar una explicació de com era l’anunci i com ens va vindre la idea, li vam dir que; era una idea molt interessant, que podia arribar a ser un gran mitjà de transport…. Bé ho vam aconseguir, la Mònica ens va deixar anar amb “RED BULL”. Vem fer l'equipatge i ens vam dirigir al pati de l'escola ens vam posar a l'esquena un RED BULL, el vam obrir, i unes ales ens van sortir a l'escola. Així la nostra arribada a l'illa va ser volant amb les nostres ales supersòniques.

FINS AVIAT!!!6è B

Ens dirigiem a Hollywood per protagonitzar un pel·lícula. Som actors i a més anem a l'escola Mare de Déu del Roser. A la carretera de sobte va aparèixer un forat negre. Quin misteri, era un forat gran molt negre que ens espantava. No sabíem que fer però finalment el vam atravessar i vam aparèixer en una illa. No sabíem que havia passat, era una illa impressionant i hi havia un cartell que ficava Bongoh. En aquella illa hi havia una casa, vam entrar i es vam trobar a la professora que ens va dir: "Sous els elegits per salvar l'illa Bongoh....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.