18 de maig 2011

Ens quedem!!!!

Ens quedem!!

Nosaltres, els ciutadans de Voldrach de l'illa G volem anunciar que: ENS QUEDEM!
Els nostres motius són molts: és emocionant, fantàstica i interessant. La vida dels habitants ens agrada, fem el que volem, ens divertim i perquè creiem que són persones especials.
A més hem conegut als habitants de les altres illes i sabem que encara ens queden moltes aventures per viure i móns màgics per descobrir.
La nostra tornada no es farà fins que els nostres pares vinguin a buscar-nos i ens portin reserves de Red Bull per poder tornar ja que de l'illa no podem marxar en cap altre transport.
Creiem que som únics i ens volem quedar.
Gràcies Rodaminah per fer-nos viure aquest viatge tan especial.
Voldr@chs de 6èA


L'Assamblea de 6èB ha decidit que no volem marxar de l'illa H.

No ha estat una decisió gens difícil, hem decidit quedar-nos. Ha estat una experiència inoblidable. A la nostra illa hi ha coses impressionants, els personatges, els animals, les cases,... Hi ha tantes coses que encara no hem descobert ni un 10%. A més estem en contacte amb els habitants d’altres illes i això les fan cada vegada més interessants. Esperem que els pares no ens trobin a faltar perquè no tornem!
Rodaminah t’esperem a la nostra illa per quan vulguis passar unes petites vacances amb tots nosaltres.
Bortani@hs de 6èB


1 comentari:

  1. Hola companys!
    Ens agrada veure que heu triat la mateixa resposta que nosaltres. Sabem el perquè: teniu tantes ganes com nosaltres de continuar disfrutant d'aquesta gran aventura: Bongoh!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.